Ukraine Fire Certificate

Certificat de securitate la incendiu al Ucrainei

Certificat Ukr SEPRO Fire: Certificatul Ukr SEPRO Fire dovedește conformitatea produselor cu reglementările ucrainene de incendiu. Certificatul de conformitate cu condițiile de incendiu este emis de MNS Fire Services al Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei pentru a demonstra conformitatea serviciilor și produselor cu standardele ucrainene de siguranță la incendiu. Organismele de certificare a certificatelor de incendiu trebuie să fie strict autorizate de MNS. Certificatul de incendiu trebuie să aibă denumirea anumitor produse, iar acest certificat este disponibil la cerere.

Există 3 tipuri de certificate de incendiu în ceea ce privește durata, cum ar fi B. Certificat SEPRO Ukr.

Certificat unic, tip proiect și lot Pentru un anumit proiect, pentru produse care urmează să fie vândute în străinătate, unic (pentru produse sub forma unui anumit lot sau contract). În astfel de chestiuni, trebuie să existe un anumit cumpărător în statul Ucrainei.Pe lângă faptul că producătorul sau organizația vânzătorului poate cumpăra certificatul de incendiu pentru sine, compania cumpărător situată în granițele Ucrainei poate, de asemenea, să cumpere pentru ea însăși să arate vânzările. contract sau facturi. Doar organizațiile menționate în certificat pot solicita astfel de certificate de protecție împotriva incendiilor. Certificatele de securitate la incendiu prevazute in tipul de proiect sunt valabile doar pentru produsele livrate in numele proiectului specific si valabilitatea acestora se termina la finalul proiectului. Certificatele de incendiu de tip lot unic expiră și după export.

Certificat de incendiu unic, proiect și tip de lot Ucraina Pentru un anumit proiect, pentru produse care urmează să fie vândute în străinătate, unică (pentru produse în formă a unui anumit lot sau contract). În astfel de chestiuni, trebuie să existe un anumit cumpărător în statul Ucrainei.Pe lângă faptul că producătorul sau organizația vânzătorului poate cumpăra certificatul de incendiu pentru sine, compania cumpărător situată în granițele Ucrainei poate, de asemenea, să cumpere pentru ea însăși să arate vânzările. contract sau facturi. Doar organizațiile menționate în certificat pot solicita astfel de certificate de protecție împotriva incendiilor. Certificatele de securitate la incendiu prevazute in tipul de proiect sunt valabile doar pentru produsele livrate in numele proiectului specific si valabilitatea acestora se termina la finalul proiectului. Certificatele unice de incendiu de tip Go expiră și după export.

Certificat de incendiu în Ucraina de producție în masă de 1 an:certificarea de producție de masă de 1 an nu trebuie să aibă un anumit cumpărător în Ucraina. Certificatul obligatoriu de securitate la incendiu de 1 an este emis în numele producătorului și, în perioada de valabilitate a certificatului, producătorul își poate vinde și expedia produsele oricărui cumpărător din Ucraina și din toate regiunile ucrainene.

3 ani de producție de masă a certificării de incendiu în Ucraina: 3 ani de producție de masă a certificării de incendiu De asemenea, nu este obligatoriu să aveți un anumit cumpărător în Ucraina. Certificatul de incendiu este emis în numele producătorului și în perioada de valabilitate de 3 ani a certificatului, producătorul își poate vinde și expedia produsele oricărui cumpărător din Ucraina și din toate regiunile ucrainene.