Belarusian Gost-B Certificate

Weißrussisches Gost-B-Zertifikat

Belarusian Gost B (BELST) Exportul de produse și servicii în Belarus (Belarus) necesită obținerea de certificate și licențe de calitate pentru anumite produse și servicii. Belarusian Gost B (BelST) Certificatele de calitate sunt emise de organismele de certificare acreditate ale instituției din Belarus Gosstandart.

Lista produselor care trebuie certificate a fost stabilita conform legii nr.34 din 30/07/2004 si articolelor adaugate acestei legi in perioada 2004-2007. În timpul exportului în Belarus, este posibil ca unele produse să fie obligate să obțină alte documente în afară de Certificatul de conformitate Belarus Gost B (BelST). Aceasta;

 • Aprobarea lui Gospromnadzor
 • certificat de omologare de tip pentru dispozitive de măsurare,
 • Certificat de sănătate epidemiologică (igienă),
 • Pașaport tehnic (specificație tehnică),
 • Certificat de înregistrare a medicamentelor de la Ministerul Sănătății,
 • Omologare de tip belarusă pentru dispozitive de măsurare.

 • Tipuri de certificate de calitate de conformitate cu Belarus (Belarus) Gost B (Belst):

  Certificat de conformitate Belarus Gost B (Belst) de către parte: baza proiectului sau contractului

  1 an Gost B (BelST) Certificat de conformitate. Este obligatorie testarea produselor pentru a obține acest tip de Certificat de Conformitate Gost B (BelST), iar inspecția locului de producție poate fi efectuată conform deciziei organismului de certificare..

  5 ani de producție în masă Gost B (Belst) Certificat de conformitate: inspecția și testarea produselor la unitatea de producție sunt obligatorii pentru a obține Certificatul de conformitate Gost B (BelST) și, în plus, producția anuală inspecția sau testarea probelor selectate poate fi solicitată produselor conform deciziei Centrului de Certificare..