EAC Certificate

Eac-Zertifikat

Uniunea vamală (TR CU)Certificarea înlocuiește sistemul Gost. Comisia Uniunii Vamale a decis că certificatele de conformitate și declarațiile rusești Gost R pentru produsele care fac obiectul reglementărilor tehnice ale Uniunii Vamale emise (primite) înainte de intrarea în vigoare a acestor reglementări sunt valabile până la 15 martie 2015.

Conform Hotărârii Comisiei Comunităţii Economice Eurasiatice Nr. 293 din 25 decembrie 2012; Formatele de certificate care urmează să fie utilizate în Uniunea Vamală au fost legalizate în cadrul Reglementărilor tehnice și introduse din 15 februarie 2013. Această aplicație continuă să se aplice în Federația Rusă, Kazahstan și Belarus. Certificatul are 4 nivele de securitate.

Acest certificat; Inseamna certificarea ca produsele importate de tarile Uniunii Vamale sunt conforme cu legile si reglementarile tehnice in vigoare.

Acest certificat poate fi emis pentru un anumit număr de produse pe bază de lot sau pe baza a 1, 3, 5 ani de producție în masă.

Organizațiile și laboratoarele abilitate să elibereze acest certificat sunt autorizate în conformitate cu acreditarea generală a Uniunii Vamale (acreditarea noastră).

Certificarea Uniunea Vamală EAC necesită testarea probelor și o vizită la fabrica de producție. Rezultatele testelor sunt furnizate împreună cu certificatul. În plus, toate documentele emise în timpul certificării sunt înregistrate în baza de date a Uniunii Vamale iar existența și conținutul certificării pot fi vizualizate de oricine la orice birou vamal.

O „companie reprezentativă” înregistrată oficial într-una dintre țările membre este necesară pentru certificarea TR CU.

Conform Regulamentului Tehnic al Uniunii Vamale, pe produsul care îndeplinește criteriile de eligibilitate conform Reglementărilor Tehnice ale Uniunii Vamale va fi plasat un marcaj care confirmă admiterea pe piața Uniunii Vamale.

Conținutul certificatului de conformitate cu reglementările tehnice ale Uniunii Vamale din Federația Rusă, Kazahstan și Belarus

1 – Numărul certificatului (Acest număr este folosit pentru înregistrarea certificatului la vamă, vă puteți verifica certificatul.)

2 – Numărul de serie al certificatului

3 - Informații de la autoritatea care a înregistrat certificatul

4 – Informații de la agenți, parteneri, clienți înregistrați în Uniunea Vamală (Federația Rusă, Republica Belarus, Republica Kazahstan) care solicită un certificat.

5 - Informații despre producător

6 - Informații despre produs și marcă

7 – Numărul GTIP al produsului (Dacă lista de produse din certificat este extinsă, numerele GTIP ale produsului sunt scrise în atașamentele certificatului împreună cu numele produselor.)

8 – desemnarea Reglementărilor tehnice ale Uniunii Vamale a Federației Ruse, Republicii Belarus, Republicii Kazahstan. Certificatul este eliberat pe baza acestei reguli tehnice.

9 – Certificatele se eliberează după trecerea testelor de laborator. Iată informațiile de laborator și numerele rezultatelor testelor care au derulat experimentele.

10 - Informații suplimentare

11 – Data eliberării și durata certificatului

12 – Semnătura conducătorului și expertului instituției de stat care a înregistrat certificatul.