İSO Certificate

CERTIFICAT ISO

Certificat ISO 9001:2015 Sistem de management al calității

Ce este ISO 9001?

ISO 9001 este un standard recunoscut la nivel internațional pentru sistemele de management al calității. Standardul se aplică atât industriei prelucrătoare, cât și sectorului serviciilor. Conform acestui standard, organismele notificate reflectă dovezi ale unei operațiuni de afaceri susținute de o platformă fundamentală și robustă de sistem de management al calității.

Ce vă aduce sistemul de management al calității ISO 9001?

Organizațiile care pot furniza servicii sau produse în mod continuu și fără abateri pot asigura doar continuitatea afacerii. Dacă îndepliniți cerințele acestui standard, puteți demonstra că puteți.

În esență, organizațiile cu un sistem eficient de management al calității vor îndeplini de obicei așteptările clienților mai bine decât o organizație fără un sistem eficient de management al calității

Certificatul are alte avantaje?

Asigură consecvența și îmbunătățirea performanței serviciilor și produselor, o satisfacție sporită a clienților și un feedback bun pentru produsele sau serviciile dvs.

Oferă cheltuieli generale și costuri reduse și o profitabilitate mai mare datorită eficienței operaționale și competitivității îmbunătățite.