SASO Certificate

CERTIFICAT SASO

Certificatul Saso este un document obligatoriu din Arabia Saudită la intrarea în țară.

Certificatul SASO testează și controlează dacă produsele fabricate de Saudi Arabian Standard Organization, care urmează să fie importate în țară, respectă standardele Arabiei Saudite.

Acest document este solicitat de exportatorii turci la compensarea exporturilor către Arabia Saudită.

Deși certificatul de conformitate pentru mărfurile exportate în Arabia Saudită a fost suficient pentru export până în 2004, certificarea SASO a devenit obligatorie după acea dată. Pentru a preveni ca produsele dvs. să rămână în vama Arabiei Saudite, verificați dacă produsele dvs. se încadrează în domeniul de aplicare al documentului înainte de a le exporta.

Cum obțin un certificat SASO?

Pentru a obține certificatul SASO, produsele pe care le exportați trebuie să fie controlate. După ce ne furnizați informațiile despre produsele dumneavoastră pentru inspecție, inspectorii noștri autorizați vă vor inspecta produsele la fața locului și vor verifica conformitatea acestora cu standardele din Arabia Saudită și cu factura proforma. Sunteți eligibil pentru un certificat dacă nu există probleme cu acuratețea informațiilor pe care ni le trimiteți și dacă produsele dvs. îndeplinesc standardele.