Ukraine Hygiene Certificate

Certificat de igienă al Ucrainei

Certificatul sanitar ucrainean este puternic contestat de oficialii guvernamentali sau de consumatori la porțile vamale ucrainene și în depozitele, magazinele sau piețele unde aceste produse sunt vândute pe piața internă.

Certificatul de igienă din Ucraina solicită un certificat de calitate pentru produsele care afectează sănătatea publică, cum ar fi în Ucraina și Rusia. Alimentele pe care oamenii le consumă, hainele pe care le poartă, produsele cosmetice aplicate pe piele, materialele de ambalare a alimentelor și echipamentele de producție, compușii chimici ai metalelor și mobilierului, toate necesită un certificat sanitar ucrainean.

Certificat de igienă; Certificarea calității sistemului și consultarea de testare pot fi efectuate de organizația noastră în conformitate cu produsele, tipul de serviciu sau condițiile tehnice ale proceselor aplicate.

Certificatele de igienă pe care le eliberăm pentru aceste produse, în special pentru produse, se referă la organizațiile de producători din afara graniței cu Ucraina care exportă sau depozitează în Ucraina. Efectuăm diverse examinări conform documentației privind mostrele primite de la produse și examinăm conformitatea produselor cu condițiile acceptate în Ucraina.