Kazakhstan Gost-K Certificate

Certificatul Gost-K din Kazahstan

Certificatul de calitate Kazahstan Gost-K GOST-K , Kazahstan, împreună cu dizolvarea Uniunii Sovietice, se bazează pe standardele GOST-R și pe GOST-K < /b> și-a creat propriile valori implicite de țară. Deși aceste standarde au similarități semnificative cu GOST-R, există diferențe în ceea ce privește modul în care funcționează și sunt reglementate.

Certificatul de calitate GOST-K este autorizat de Instituția de Stat de Certificare și Metrologie (KAZMEMST) din Kazahstan. Pe lângă faptul că este un document care trebuie prezentat pentru o parte semnificativă a produselor importate în țară, acest document are și o funcție care simplifică vânzările cu ridicata și cu amănuntul pe piața internă și conferă produsului un fel de imagine .

Tipuri de certificate de calitate GOST-K:

Document unic

În acest tip de document, trebuie să semnați un contract de vânzare cu o organizație importatoare din statul Kazahstan. Documentul ar trebui să includă zona de producție, organizația importatorului, data și numărul actului constitutiv și numerele GTIP ale produsului. Activitatea acestor documente poate fi folosită o singură dată în numele unei organizații importatoare.

Certificat de producție în masă de 1 an

Acestea sunt documentele pe care le emitem în numele experților noștri pentru o perioadă de 1 an ca urmare a examinării numai a mostrelor și documentelor. Aceste documente trebuie să fie actualizate de organizația noastră după 1 an.

Certificat de producție în masă de 3 ani

Certificarea calității sistemului și consilierea de testare sunt documentele pe care le emitem în numele producției în masă de 3 ani de către experții organizației noastre care vizitează compania dumneavoastră. După ce ați primit acest document, acesta este valabil pentru toate procedurile vamale și vânzările de produse timp de 3 ani. În numele certificatului de calitate GOST-K de 3 ani, vă inspectăm compania anual.