Russian Medical Products Certificate

Certificat de dispozitive medicale rusești

Certificat de dispozitiv medical Certificatul de înregistrare este emis în numele furnizat la înregistrarea unei persoane juridice sau a unui investitor individual. Înregistrarea se efectuează sub supravegherea Serviciului Federal pentru Sănătate și Dezvoltare Socială (Roszdravnadzor), pe baza rezultatelor testelor și evaluărilor relevante care confirmă siguranța, calitatea și eficiența produselor.

Certificat pentru produse medicale Certificatul de înregistrare al Ministerului Sănătății (Roszdravnadzor) este un document care trebuie obținut pentru produsele și echipamentele medicale.

Acest certificat confirmă faptul că medicamentele sunt înregistrate. Orice medicament care nu este înregistrat de Ministerul Sănătății și Dezvoltării Sociale nu trebuie utilizat în domeniul sănătății.

Ce este un certificat de dispozitiv medical?

Cum să depuneți cererea pentru certificatul de înregistrare la Roszdravnadzor al Ministerului rus al Sănătății? Care este prețul Certificatului de Înregistrare al Ministerului Sănătății? Dacă aveți întrebări precum: sau dacă doriți să aflați mai multe despre certificatul de dispozitiv medical, dacă doriți să știți cum să obțineți certificatul de dispozitiv medical din Rusia, dacă doriți să știți ce documente sunt necesare pentru a obține certificatul de dispozitiv medical.