Halal Food Certificate

Certificat alimentar Halal

Certificarea Alimentelor Halal: Certificarea Alimentelor Halal, Certificatul Halal sau Certificatul Halal, care este un alt nume, este denumirea dată procesului de desfășurare și aprobare a testului de conformitate pentru procedurile Halal și de completare cu o certificare aprobată. Deși nutrienții includ condiția Halal, ei trebuie să fie, de asemenea, potriviti pentru sănătatea umană.

Respectarea reglementărilor islamice și a cerințelor umanitare cu privire la originea, forma și metodele de livrare și sursa de livrare a tuturor substanțelor și aditivilor din compoziția produsului, începând de la substanța produsului și toate procesele corespunzătoare stadiului nutrițional al produsul, materialele de ambalare și condițiile de depozitare ale produselor sunt umane. Ar trebui să ofere bune practici de igienă (GHP), bune practici de fabricație (GMP) și reglementări Hajjp în conformitate cu nevoile și reglementările islamice.

Efectele care pot apărea ca urmare a combinării celor două etape de producție a produsului, elementele din compoziția produsului, precum și elementele din compoziția produsului sunt în conformitate cu prevederile islamice, nevoile umane , reglementarile si cerintele de sanatate si curatenie in domeniul alimentatiei. Este foarte important să fie valid în mod constant.

Procesul de certificare a alimentelor halal

» Cerere pentru un certificat Halal în scris sau pe internet la organismele de certificare.

» Luarea în considerare a tipurilor de alimente și a ingredientelor ca parte a certificării Halal împreună cu organismele de certificare

» Verificarea și aprobarea domeniului halal al instituției (control, inspecție a mașinilor de sacrificat, respectarea condițiilor de curățare)

» Pentru abatoare; Câmpurile în care sunt ținute animalele, metodele de asomare a animalelor, stilurile de sacrificare, verificarea înainte și după sacrificarea animalelor pentru conformitatea cu standardele Halal

» Plata anticipată a taxelor și cheltuielilor

» Eliberarea unui certificat Halal dacă compania îndeplinește condițiile.

Cine ar trebui să obțină certificatul pentru alimente halal?

Certificarea halal este o necesitate pentru ca musulmanii să producă alimente legitime și acceptabile. Tema Hrana Halal include populația de 1,5 miliarde de musulmani din lume, precum și alți credincioși evrei care preferă mâncarea Halal și societățile care atestă că mănâncă în conformitate cu această condiție.