Cum se face?

trimiterea de informații

Contactându-ne, trimiteți documentele pe care vi le solicităm.

inapoi la tine

La sfârșitul recenziilor, vă vom contacta din nou și vom discuta dacă această tranzacție va avea loc sau nu.

Gestionarea comună a documentelor

Vă cerem documentele necesare și le trimitem organismului de certificare dorit.

Răspuns

Terminăm tranzacțiile ușor și rapid, notificându-vă direct despre retururi.

Despre noi

CertificateGost Despre noi

Certificat de ceGost trebuie sa alegi

Suntem mândri de moștenirea noastră, dar cine suntem cu adevărat contează astăzi, deoarece definește modul în care lucrăm cu clienții noștri mâine. Combinând valori puternice, zeci de ani de experiență în gestionarea riscurilor și reducerea riscurilor și un accent puternic pe viitor, suntem aici pentru a ne ajuta clienții să construiască afaceri mai sigure, mai sigure și mai durabile.

Testări independente, certificare și instruire; Sfat tehnic; la tehnologia de asigurare în timp real; De la transformarea lanțului de aprovizionare bazată pe date, soluțiile noastre inovatoare end-to-end îi ajută pe clienții noștri să navigheze într-un peisaj de risc în evoluție rapidă – și le permit să-și proiecteze propriile lor, mai degrabă decât să-i lase pe al lor.

Suntem aici pentru a vă ajuta să navigați într-o lume în schimbare rapidă și să colaborăm cu dvs. pentru a gestiona și reduce riscurile cu care vă confruntați. De la conformitate la transformarea lanțului de aprovizionare bazată pe date, misiunea noastră este să vă ajutăm să creați viitorul, nu să-l lăsăm să-l creeze. Facem acest lucru oferind:

  • Idee strategică.
  • Expertiză tehnică.
  • Talent global.
  • Parteneriat eficient.
  • Perspectivă nouă.

Am combinat expertiza de neegalat în certificare, asigurare a mărcii, securitate cibernetică, inspecție și formare pentru a deveni un furnizor global de asigurări.

De ce să ne alegeți pe noi

Unele dintre zecile de servicii pe care le oferim sunt enumerate mai jos.

Asistență live


Liniile noastre de asistență live 24/7 în 4 limbi sunt active pentru a vă înțelege mai rapid și pentru a vă rezolva întrebările și problemele

Experiență


Cu ani de experiență, vă oferim un serviciu de calitate superioară decât alte companii.

Laboratoare private


Efectuăm diverse teste cu laboratoarele noastre private și vă oferim servicii de mai bună calitate.

Creșterea afacerilor


Vă vom ajuta să vă dezvoltați afacerea în Rusia și în țările CSI mai rapid decât alte companii

Client fericitNumerele noastre sunt în centrul atenției.

ProiecteCifrele noastre sunt proiecte prezentate companiilor.

Asistență liveNumere urmărite pe oră.

Servicii

Documentele Uniunii Vamale

Faceți clic aici pentru informații despre documentele uniunii vamale.

Mai mult

Documentele Uniunii Vamale

Faceți clic aici pentru informații despre documentele Uniunii Vamale.

Mai mult

Documente ucrainene

Faceți clic aici pentru informații despre documentele ucrainene.

Mai mult

Alte servicii

Faceți clic aici pentru informații despre celelalte servicii noastre care nu sunt listate în secțiunea „Servicii”.

Mai mult

Certificat ISO

Faceți clic aici pentru informații despre certificatul ISO.

Mai mult

Certificat GOST-B din Belarus

Faceți clic aici pentru informații despre certificatul GOST-B din Belarus.

Mai mult

Certificat GOST-K Kazahstan

Faceți clic aici pentru informații despre certificatul GOST-K din Kazahstan.

Mai mult

Certificat GOST-U Uzbekistan

Faceți clic aici pentru informații despre certificatul GOST-U uzbec.

Mai mult

Certificat EAC

Faceți clic aici pentru informații despre certificatul EAC.

Mai mult

Evaluări ale clienților

Referințele noastre sunt clienții noștri cărora le oferim servicii de calitate și care oferă comentarii bune.

Saul Goodman

Ceo & Founder

CertificateGost, o echipă pe care o cunoșteam înainte în altă companie și continua tranzacțiile în propria firmă, oferă cu siguranță un serviciu excelent, îl recomand tuturor.

Sara Wilsson

Ceo

Lucrez de mult timp cu echipa CertificateGost.

Jena Karlis

Store Owner

Încă de la începutul tranzacțiilor am fost foarte impresionat de gestionarea la timp și profesională a tuturor tranzacțiilor și nu pot decât să o recomand tuturor.

Matt Brandon

Store Owner

Detin o companie care ofera servicii in industria alimentara. În timp ce mă gândeam la ce țară să servesc, m-am întâlnit cu echipa de la CertificateGost. Ei oferă un serviciu bun pe care îl pot apela oricând vreau și primesc răspunsurile pe care le doresc.

John Larson

Entrepreneur

Suportul live profesionist și echipa CertificateGost nu m-au dezamăgit niciodată, îl recomand tuturor.

Deseori întrebat Întrebări

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați apelând liniile noastre de asistență telefonică sau trimițându-ne un e-mail la adresa noastră de e-mail.

Este certificatul de calitate utilizat în Federația Rusă, care este certificatul de conformitate cu standardele ruse. Certificatul de calitate Gost-R Rusia este o necesitate pentru toate companiile din Turcia, la fel cum certificatele TSE și ISO 9000 sunt o necesitate și trebuie îndeplinite din motive competitive.

Certificatul GOST-R este un certificat de calitate nu numai pentru sistem, ci și pentru produse. Pentru a obține acest document, produsele trebuie verificate. Acest test este valabil atunci când este efectuat în laboratoare acreditate Gosstandart.

Ce este GTIP (Numărul poziției vamale)? Primele 6 cifre ale Codului Tarifului Vamal, care sunt considerate 12 cifre în Turcia și 10 cifre în Rusia, sunt codul 7-8 folosit de toate țările membre ale Organizației Mondiale a Vămilor (Sistemul Armonizat-HS) și 9-10 cifre. utilizat în țările europene (Nomenclatura Combinată CN) Articole utilizate în aplicațiile fiscale. Numerele 11-12 arată coduri statistice.

Ce este GTIP (Numărul poziției vamale)? Primele 6 cifre ale Codului Tarifului Vamal, care sunt considerate 12 cifre în Turcia și 10 cifre în Rusia, sunt codul 7-8 folosit de toate țările membre ale Organizației Mondiale a Vămilor (Sistemul Armonizat-HS) și 9-10 cifre. utilizat în țările europene (Nomenclatura Combinată CN) Articole utilizate în aplicațiile fiscale. Numerele 11-12 arată coduri statistice.

Fără certificate TSE și ISO Deși pot obține certificatul Gost-R, prezența certificatelor europene sau a altor țări nu este necesară pentru a obține certificatul GOST-R; Cu toate acestea, prezența acestor documente oferă confort în tranzacțiile dvs. cu certificate Gost-R. Deoarece este un certificat bazat pe produs, este similar cu procesul de certificare CE.

Certificate europene de calitate (TSE-ISO) Deoarece Federația Rusă nu recunoaște standardele europene sau din alte țări, certificatele dvs. de calitate precum CE, ISO sau TSE nu sunt suficiente pentru exporturile dvs. în Rusia.