Ukraine Ukr SEPRO Certificate

Ucraina Ukr Certificat SEPRO

Certificatul de calitate Ukr SEPRO este un sistem de certificare care pune sub semnul întrebării respectarea Ucrainei cu standardele de calitate. Prestigiul acestui certificat pe piața ucraineană este mai de încredere decât certificatul internațional ISO 9000. O condiție prealabilă pentru cooperarea cu această țară este Ukr Sepro, un certificat de calitate cerut de companiile străine care doresc să facă afaceri în Ucraina, care își creează propriile standarde de calitate.

Pentru produsele cu certificat standard CE european și internațional, certificatul UkrSepro este obligatoriu la vămuire. Documentul necesar pentru aproape toate bunurile de larg consum se eliberează pe lot sau pe o perioadă de 1 an, 2 ani și 5 ani pentru un singur transport. Certificatul UkrSepro este o obligație legală pentru companiile care furnizează bunuri pe piața internă ucraineană de a pune la îndoială calitatea produselor importate. În același timp, certificatul Ukr Sepro este de mare importanță pentru crearea prestigiului pe piața internă ucraineană. Certificatul de calitate din Ucraina are caracteristici similare cu certificatul Gost R, care este obligatoriu de Rusia în procedurile de vămuire și diferă în ceea ce privește implementarea și legislația.

Certificatul Ukr SEPRO nu este doar un document necesar pentru sistemul ucrainean, ci și un certificat de calitate pentru produsele producătorului. Dacă doriți să obțineți certificatul UkrSepro pentru produsele pe care le exportați în țară, trebuie să aveți sistemul de calitate ISO 9000. Auditurile pentru certificat sunt efectuate numai de centre acreditate autorizate de Instituția de Stat de Certificare și Metrologie din Ucraina.

Tipuri de certificate UkrSEPRO:

UkrSEPRO pe bază de loturi : Eliberat pentru o singură utilizare pentru un anumit număr de produse trimise în Ucraina. In plus, pentru a preveni trimiterea mostrelor, in multe cazuri produsele trec prin vama conform scrisorii oficiale pe care am furnizat-o anterior, iar apoi se obtine certificatul UkrSEPRO prin trimiterea unui expert la locul unde sunt produsele (sau compozit).

Un an de producție în masă UkrSEPRO : Produsele companiei sunt emise fără testare, doar cu revizuirea documentației tehnice. Pentru a obține acest document, compania trebuie să aibă un Sistem de Calitate ISO 9000. Produsele de conformitate sunt testat conform standardelor ucrainene.

UkrSEPRO eliberat timp de doi ani: Acesta este tipul de document emis pentru anumite produse cu testul efectuat la locul de producție și raportul întocmit din acesta. Nu există nicio obligație de a avea seria ISO 9000 în companiile care o vor primi. În multe cazuri, acest certificat este de preferat. Se verifică conformitatea produselor cu standardele ucrainene.