SGR Certificate

certificat SGR

certificat SGR (igiena); Confirmă că produsul este potrivit pentru sănătatea umană. Acest document este emis de Ministerul Sănătății pentru fabricarea sau importul de produse care îndeplinesc standardele sanitare ale Uniunii Vamale (Rusia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan - valabile pe întreg teritoriul vamal).

Produse care necesită certificat SGR (igienă);

1 alimente de specialitate, inclusiv alimente pentru copii, alimente pentru femeile însărcinate și care alăptează, produse dietetice, nutriție sportivă, aditivi alimentari activi biologic, produse ecologice și suplimente alimentare

2-Intră în sfera de aplicare a certificatului SGR (Igienă).

3-complecși de aditivi alimentari (extracte de plante, arome etc.);

4 produse fabricate folosind organisme modificate genetic;

5 produse fabricate folosind organisme modificate genetic;

6-produse de curatenie de uz casnic;

7-dezinfectant

8-Agenți chimici și biologici potențial periculoși;

9-Materiale, echipamente, dispozitive si alte produse tehnice pentru tratarea apei pentru utilizare in reteaua de apa potabila;

10 produse destinate contactului cu alimentele (cu excepția tacâmurilor, veselei, echipamentelor de producție)

11-Produsele de curatenie personala pentru copii si adulti, imbracamintea pentru copii si produsele de ingrijire nutritionala sunt acoperite de certificatul SGR (igiena).

12 servetele umede

13 materiale pentru ambalarea alimentelor

14 culori si alte produse chimice se incadreaza in certificatul SGR (igiena).

15 Certificat SGR Acest certificat, denumit pe scurt SGR, se eliberează pe o perioadă nedeterminată

16-SGR este un certificat obligatoriu care indeplineste Certificatul Sanitar cunoscut sub denumirea veche si este obligatoriu pentru domenii precum chimia constructiilor, imbracaminte, cosmetica, produse de imbracaminte pentru copii, conducte de apa potabila, jucarii, produse alimentare.

17-Certificatul este valabil în Rusia, Belarus și Kazahstan, care se numără printre țările din regiunea Uniunii Vamale. Termenul de livrare SGR este de 1-3 luni de la furnizarea documentelor si mostrelor solicitate.

18- In cazul in care se solicita certificatul, intrucat este eliberat in numele producatorului, pe document se pot inscrie atat producatorul cat si clientul sau reprezentantul acestuia in regiunea Uniunii Vamale.

Certificat SGR Acest certificat, denumit pe scurt SGR, este eliberat pentru o perioadă nedeterminată.

SGR este un certificat obligatoriu de conformitate cu Certificatul Sanitar cunoscut sub denumirea veche si este obligatoriu pentru sectoare precum Produse chimice pentru constructii, Imbracaminte, Cosmetica, Produse de imbracaminte pentru copii, Conducte de apa curata, Jucarii. , Alimente. .

Certificatul este valabil în Rusia, Belarus și Kazahstan, care sunt țările din regiunea Uniunii Vamale. Perioada de livrare a certificatului SGR este de 1-3 luni de la furnizarea documentelor și mostrelor solicitate.